هوشمند سازی چیست ؟
نوشته شده توسط : هوشمندسازان

هوشمند سازی چیست ؟

امروزه نصب و اجرای سیستم های مدیریتی و اتوماسیون خانگی که یکی از ضرورت های صنعت ساختمان به شمار می آید جهت هوشمند سازی ساختمان ، خانه یا محل کار با اهداف اصلی ذیل به کار می روند .

  1. بهینه سازی و صرفه جویی در مصرف انرژی
  2. تامین آسایش و رفاه
  3. کنترل امنیت و ایمنی
  4. کاهش هزینه ها
  5. کنترل ساختمان از هر جای دنیا
  6. کم کردن استهلاک وسایل مصرفی
  7. افزایش ضریب تجملات
  8. قابلیت اطلاع رسانی

اساس کار سیستم های مدیریتی ابتدا دریافت اطلاعات توسط حس گر ها و عملگر ها صورت می گیرد . سپس فرمان های دریافتی با فرمان های از قبل تعیین شده توسط کنترل کننده مرکزی پردازش و در نهایت فرمان لازم به دستگاه های مصرفی ارسال می گردد . شایان ذکر است سیستم های مدیریتی با برندهای مختلف و پروتکل های مختلف از قبیل X10 – BACNET- EIB –ABB – LCN – LON BUS – به کار می روند و اکثر این سیستم ها از طریق شبکه ـ اینترنت ـ تلفن ثابت و همراه ـ پیام کوتاه و ریموت کنترل قابل استفاده هستند .

بطور کل هوشمند سازی به دو بخش تقسیم می شود :

1 – اتوماسیون ساختمان 2 – اتوماسیون خانه یا محل کار

1 – اتوماسیون ساختمان :

با نصب و اجرای سیستم مدیریتی ساختمان یا همان سیستم BMS ، کلیه تجهیزات برقی و الکترونیکی مشترک ساختمان اعم از موتورخانه ـ سیستم های سرمایشی و گرمایشی ـ هوا سازها ـ چیلرها ـ آسانسورها ـ سونا و استخر ـ برق اضطراری ـ روشنایی ـ کنترل تردد ـ اعلام و اطفاء حریق ـ دوربین های مدار بسته و سیستم های حفاظتی همگی به صورت یکپارچه قابل کنترل هستند و به صورت خودکار توسط حس گر های مختلف و برنامه های از قبل تعیین شده تنظیم می شوند بنابر این اهداف اتوماسیون ساختمان با توجه به عملکرد این تجهیزات بر اساس زمان های مختلف مصرف ـ از مدار خارج کردن تجهیزات در زمان هایی که بار مصرف کم است و یا اطلاع رسانی از معیوب شدن بخش های مختلف تحقق پیدا خواهند کرد .

2 – اتوماسیون خانه و محل کار :

به دلیل شخصی بودن خانه یا محل کار می توان از تکنولوژی ها و سیستم های بسیاری جهت تکمیل نمودن هوشمند سازی استفاده نماییم و لذت زندگی را در این محیط هوشمند دو چندان تجربه کنیم .

علاوه بر لوکس شدن محیط ، کنترل کلیه لوازم برقی و الکتریکی از هرجای دنیا اجرای سناریوهای از پیش تعیین شده ـ کنترل انرژی مصرفی ـ تنظیم نور محیط به صورت خودکار نسبت به نور خورشید ـ تنظیم دمای محیط بر اساس پارمترهای ؛ تعداد نفرات حاضر در موقعیت ، نوع کاربری محیط و نور خورشید ـ کنترل پرده ها ، شیدرها و سایه بان ها بر اساس شرایط جوی و همچین بهره وری از سیستم های نظارتی ـ حفاظتی ، امنیتی ، ایمنی ، کنترل تردد ، برق اضطراری ـ حس گرهای حرکتی ، حضور و تشخیص نشت گاز تنها بخشی از امکانات یک خانه هوشمند است بنابراین افزایش عمر لوازم برقی ، کاهش هزینه ها ، ایجاد بستر آسایش و رفاه و تامین امنیت را می توان از ویژگی ها و مزایای اتوماسیون خانگی معرفی نمود .

 

خانه هوشمندخانه هوشمند الفانمایندگی خانه هوشمندهوشمندسازی ساختمانساختمان هوشمندخانه ی هوشمند- -هوشمندسازان-هوشمندسازیسیستم مدیریت هوشمند ساختماناخذ نمایندگی خانه هوشمند

 





:: برچسب‌ها: خانه هوشمند,هوشمند سازان,هوشمندسازی ساختمان,نمایندگی خانه هوشمند ,
:: بازدید از این مطلب : 3
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 6 خرداد 1397 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: